Medarbejdere

Dansk Center for Hjernerystelse bliver drevet af fagligt dygtige og engagerede medarbejdere med kompetencer inden for blandt andet forskning, neuropsykologi, fysioterapi, psykologi og kommunikation. 

Du finder herunder en samlet liste over medarbejdere i Dansk Center for Hjernerystelse: 

Neuropsykolog, PH.d og lektor i hjernerystelse

Hana Malá Rytter

Daglig leder

Hana er cand.psych og har en Ph.d. i neuropsykologi. Hun har flere års erfaring med forskning og formidling af viden om hjernen, kognition, erhvervet hjerneskade og neurorehabilitering. Udover at være daglig leder af Dansk Center for Hjernerystelse er Hana også lektor i neuropsykologi ved Københavns Universitet og ved neurologisk afdeling på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.

E-mail: Hana.Mala@cfh.ku.dk

Henriette K. Henriksen

Henriette K. Henriksen

Projektkoordinator

Henriette er uddannet fysioterapeut og har siden 2008 arbejdet med rehabilitering af mennesker med langvarige følger efter hjernerystelse. Hun er også en del af det tværfaglige commotioteam på Center for Hjerneskade, hvor hun varetager den fysiske træning af de ramte. Derudover er hun medforfatter på flere artikler og har undervist/vejledt fagprofessionelle, ramte og pårørende.

E-mail: Henriette.Henriksen@cfh.ku.dk

Heidi Graff medarbejder i Dansk Centr for Hjernerystelse

Heidi Graff

Akademisk medarbejder

Heidi har en kandidatgrad i folkesundhedsvidenskab og er ph.d. inden for hjernerystelse og arbejdsmarkedstilknytning. Heidi har en central rolle i forhold til centerets forskning og udarbejdelsen af en National Klinisk Retningslinje (NKR) inden for hjernerystelse.

E-mail: Heidi.Graff@cfh.ku.dk

Kia Heiberg-Jørgensen medarbejder i Dansk Center for Hjernerystelse

Kia Heiberg-Jørgensen

Kommunikationsmedarbejder

Kia er cand.mag i kultur og formidling og har siden 2007 arbejdet bredt med kommunikation. Hun er ansvarlig for centerets strategiske og praktiske kommunikation og markedsføring.

E-mail: Kia.Joergensen@cfh.ku.dk 

Medarbejder

Morten Christiansen

Studentermedhjælper

Morten er igang med sin Bachelor i Psykologi på Københavns Universitet. Inden han påbegyndte sit studie, har han arbejdet med manuel behandling af skadesramte indenfor sportsverdenen og på en kiropraktisk klinik.

E-mail: Morten.Christiansen@cfh.ku.dk

Cecilie Schollert

Studentermedhjælper

Cecilie studerer psykologi på bachelorniveau på Københavns Universitet. Cecilie har tidligere arbejdet med børn i institution, og som rådgiver for unge i en frivillig organisation.

E-mail: Cecilie.Schollert@cfh.ku.dk