Spring til indhold

Om os

Dansk Center for Hjernerystelse er det nationale videnscenter for hjernerystelse. Vi formidler evidensbaseret viden om hjernerystelse til sundhedsprofessionelle og andre fagpersoner, der arbejder med mennesker med hjernerystelse. 

Dansk Center for Hjernerystelses opgave

Vores hovedopgave er at samle og formidle den seneste evidensbaserede forskning om hjernerystelse. Vores opgave er også at rådgive om hjernerystelse på en sådan måde, at de sundhedsprofessionelle og andre fagpersoner, der arbejder med mennesker med hjernerystelse, kan tilbyde en mere ensartet information og behandling til patienter med hjernerystelse, og så de hjernerystelsesramte og deres pårørende kan få adgang til den bedst tænkelige hjælp.

Dansk Center for Hjernerystelse har ingen rehabiliteringstilbud. Vi er det nationale videnscenter for hjernerystelse. 

Vores mission

Vi er sat i verden for at samle og formidle aktuel evidensbaseret viden og best practice om hjernerystelse til fagprofessionelle, ramte og pårørende.

Vores vision

Vi ønsker at formidle viden om hjernerystelse til fagpersoner, patienter med hjernerystelse og pårørende, så fagpersoner kan iværksætte den rette indsats, og de hjernerystelsesramte kan få den rette behandling.

Vores værdier

Vi arbejder ud fra tre værdier, der kendetegner vores tilgang og måde at arbejde på. Vi er opstået ud fra en drivkraft og et stort engagement i de hjernerystelsesramte. Vi går målrettet efter at samle og udbrede viden om hjernerystelse for at forbedre de hjernerystelsesramtes vilkår.

Vi er professionelle i tilgangen til vores arbejde. Vi leverer rådgivning og viden baseret på høj faglighed og et stærkt tværfagligt samarbejde mellem klinisk praksis, forskning og formidling. Dette gælder både internt i centeret og i samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere.

Vores milepæle

 

Senest opdateret: 4. maj 2019