Spring til indhold

Live-chat om hjernerystelse

Onsdag den 27. oktober 2021 kl. 13.00 – 14.00 kan du stille spørgsmål direkte til lektor i neuropsykologi, Hana Malá Rytter, ph.d., leder af Dansk Center for Hjernerystelse, og til læge Håkan Ashina fra Dansk Hovedpinecenter, Rigshospitalet Glostrup i en live-chat om hjernerystelse.

Hana har mange års erfaring med forskning og formidling af viden om hjernen, kognition, erhvervet hjerneskade, herunder hjernerystelse, og neurorehabilitering. Udover at være daglig leder af Dansk Center for Hjernerystelse er Hana også lektor i neuropsykologi ved Københavns Universitet og ved neurologisk afdeling på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Hun har derfor rigtig meget viden om hjernerystelse, som hun meget gerne deler ud af.

Håkan Ashina er uddannet læge og i gang med en ph.d. på Dansk Hovedpinecenter, Rigshospitalet-Glostrup, hvor han bl.a. forsker i post-traumatisk hovedpine. Håkan har udgivet adskillige artikler i annerkendte internationale tidsskrifter, som både omhandler mekanismer og behandling af post-traumatisk hovedpine.

Link til chatten

Så stil et spørgsmål i live-chatten, der er tilrettelagt af videnskab.dk.