Spring til indhold

Har du et forskningsprojekt om hjernerystelse?

Arbejder du med et forskningsprojekt inden for hjernerystelse, eller har du en kollega, som gør? Så send os en kort beskrivelse af projektet. Vi kan hjælpe med at synliggøre forskningsresultaterne og skabe opmærksomhed om projektet.

Vi vil gerne bidrage til at skabe overblik over, hvad der rør sig forskningsmæssigt i Danmark, så du og andre forskere får nemmere ved at orientere jer om relevante projekter inden for hjernerystelse. Det vil også åbne op for, at du og andre forskere kan komme i kontakt med hinanden.  

Forskning i hjernerystelse
Forskning i hjernerystelse

Hvem er vi?

I Dansk Center for Hjernerystelse har vi fokus på forskning af hjernerystelse. Vi samler og formidler aktuel evidensbaseret viden om hjernerystelse og best practice.

Det gør vi, fordi vi gerne vil klæde sundhedsprofessionelle og fagpersoner, som arbejder med mennesker med hjernerystelse bedre på til at kunne iværksætte den rette indsats, og så de hjernerystelsesramte kan få den rigtige behandling. 

Skriv til os

Har du et forskningsprojekt, så send os dit Abstract på kontakt@dcfh.dk. Har du brug for yderligere information, er du også velkommen til at skrive til os.